Competences

Uw IT uitdagingen. Wij lossen ze voor u op!

Services

Oracle naar Postgres migraties

Wij helpen uw kosten drastisch te verlagen binnen uw database-omgeving. Wij migreren Oracle naar Postgres. Graag nemen wij met u de verschillende mogelijkheden door. 12Apollos is gespecialiseerd in Oracle migraties via zowel de community versie als via de migratie toolkit van EDBPostgres.


Postgres Health Check

12Apollos brengt uw Postgres weer helemaal op orde. Onze consultants zijn gespecialiseerd in Postgres Health Checks. Zij brengen uw knelpunten snel in kaart en nemen met u de mogelijkheden door.


Postgres upgrading

Wilt u uw Postgres naar een hogere versie brengen, wij helpen u daarbij graag. 12Apollos heeft kennis van de laatste versies van alle levereanciers en particpeert tevens in de beta-versies.

Postgres remote DBA

Is uw organisatie te klein voor het aannemen van een permanente DBA of wenst u DBA kennis ad hoc in te schakelen? 12Apollos heeft daarvoor de remote DBA. U roept deze af wanneer en waar u dat wilt.


Postgres as a Service (PAAS)

12Apollos is gespecialiseerd in het naar de cloud brengen van uw Postgres-omgeving. Vereenvoudig beheer via de cloud, door het het inrichten van een PAAS-omgeving.Geef ons uw Postgres uitdaging. Wij lossen het op!

CONTACT US